Αφγανοί πρόσφυγες εξαφανίστηκαν από κέντρο φιλοξενίας

Κοκαΐνη στο δωμάτιο του Σωκράτη Κόκκαλη junior

Ο Σωκράτης Κόκκαλης junior, διέμενε σε κεντρικό ξενοδοχείο στο κέντρο του Κλίβελαντ. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή καθώς ακόμα διεξάγεται ιατροδικαστική έρευνα. Ο Σωκράτης Κόκκαλης Junior είχε ασχοληθεί επιχειρηματικά με την intralot όπου είχε ιδρύσει ο πατέρας του, Σωκράτης ο πρεσβύτερος .

Αφγανοί πρόσφυγες εξαφανίστηκαν από κέντρο φιλοξενίας

Οι αρχές αναζητούν δύο ενήλικες πρόσφυγες που εξαφανίστηκαν το Σάββατο από την Καστοριά όπου διέμεναν σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων τους έγινε από το Χαμόγελο του Παιδιού έπειτα από εντολή της εισαγγελέως Καστοριάς.

Πέμπτο «όχι» για την αποφυλάκιση των δύο στρατιωτικών.

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται αιχμάλωτοι στις φυλακές Αδριανούπολης είδαν για ακόμα μία φορά το σκληρό πρόσωπο της Τουρκικής Δικαιοσύνης. Μετά από αίτημα για απελευθέρωσή τους, το δικαστήριο απάντησε με ένα ηχηρό όχι στο αίτημα που υπεβλήθη. Υπογραμμίζεται ότι δεν έχει ακόμα στοιχειοθετηθεί κατηγορία από τα δεδομένα που βρέθηκαν στο κινητά των δύο στρατιωτικών, κάτι που συνιστά παραβίαση του διεθνούς δικαίου.

Να ανταλλαγούν οι Τούρκοι τρομοκράτες με τους Έλληνες στρατιωτικούς

Αυτό υποστηρίζει σε συνέντευξη της η Ντόρα Μπακογιάννη στον ραδιοσταθμό ΣΚΑΪ. Επίσης η κυρία Μπακογιάννη είπε ότι αυτό έπρεπε να το έχει κάνει η Ελληνική πλευρά από μόνη της διότι η περίπτωση αυτή θυμίζει τον αντίστοιχο Κουφοντίνα στην Τουρκία. Τέλος η κυρία Μπακογιάννη τόνισε ότι ο πρωθυπουργός έκανε πολύ καλά που δεν έκανε συμψηφισμό των υποθέσεων των δύο Ελλήνων με τους 8 Τούρκους, παρότι η Τουρκία υποστηρίζει ότι υπήρξε απειλή κατά της ζωής του ίδιου του Τούρκου προέδρου.

Η κρατική τηλεόραση κατέγραψε ζημιές

Σύμφωνα με πληροφορίες το Μουντιάλ, “έβαλε μέσα” τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ το μήνα που προβάλλονταν ζωντανά οι αγώνες. Με βάση τις «Τυπολογίες» τα δικαιώματα της διοργάνωσης κόστισαν 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα έσοδα από τις διαφημίσεις ανήλθαν στα 7,3 εκατομμύρια.