Έκλεψαν το σπίτι γνωστού μουσικοσυνθέτη.

Θύμα κλοπής έπεσε ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης. Οι κλέφτες μπήκαν ανενόχλητοι και έκλεψαν διάφορα αντικείμενα αξίας. Ο συνθέτης και η σύζυγός του διαπίστωσαν ότι τους έκλεψαν κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ τουλάχιστον. Αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό. Η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία. Στο μικροσκόπιο των ερευνών έχουν μπει όλα τα άτομα που κατά καιρούς έχουν εργαστεί στο σπίτι για λογαριασμό του ζευγαριού και άρα γνώριζαν πως να κινηθούν.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι της Κυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προεξοφλεί το γεγονός ότι οι εκλογές θα γίνουν το Μάιο του 2019.

Οι φιέστες του Ζαππείου εξοργίζουν τους πολίτες διότι οι ίδιοι θα πληρώσουνε νέους φόρους, υποστήριξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο δρόμος προς τις κάλπες θα είναι ανώμαλος, ενώ μιλώντας για τις καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας για τα αδέρφια Τσίπρα είπε ότι «Αυτοί που μιλούσαν για ηθικό πλεονέκτημα, από κατήγοροι βρέθηκαν απολογούμενοι».

Μαρία Σπυράκη: Ο πρωθυπουργός να δώσει εξηγήσεις.

Στο υποτιθέμενο σκάνδαλο της οικογένειας Τσίπρα αναφέρθηκε η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη. Η οικογένεια Τσίπρα επιχείρησε να πάρει δημόσιο έργο ύψους 1,1 εκατομμύρια ευρώ, με πλαστή φορολογική ενημερότητα, σύμφωνα με διάφορα μέσα ενημέρωσης που πρόσκεινται στην αξιωματική αντιπολίτευση. Γιατί δεν δικάστηκαν όπως ο νόμος ορίζει, ρώτησε η Μαρία Σπυράκη μεταξύ άλλων.

Σοκ στην Πάτρα από τη δολοφονία της συμπεθέρας του Κωστή Στεφανόπουλου

Η εκλιπούσα ήταν σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου, όχι του Πρωθυπουργού, αλλά του πρώην προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας. Η Φούλη Παπανδρέου είναι συμπεθέρα του πρώην προέδρου της δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου. Η αστυνομία έχει καταλήξει πως πρόκειται για έγκλημα με κίνητρο τη ληστεία σύμφωνα με τα δείγματα από την εξέταση του χώρου και τα στοιχεία που βρέθηκαν σε αυτόν. Η αστυνομία επίσης προσέθεσε ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στην πόρτα που σημαίνει ότι η θανούσα την άνοιξε η ίδια στους ληστές της.