Νεο look από τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε αξύριστος και πιθανότατα αφήνει γένια. Η εντύπωση που προκάλεσε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με πληροφορίες άρεσε στο ευρύ κοινό. Η εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε σήμερα στη συντονιστική επιτροπή των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων Ελλάδος.

Τουλάχιστον 15 Ταλιμπάν σκοτώθηκαν μετά από επίθεση που έγινε από το ισλαμικό κράτος. Οι δύο αντίπαλες οργανώσεις συγκρούονται τον τελευταίο καιρό στα σύνορα με το Πακιστάν και στο Σαρ-ε-Πουλ, λίγο νοτιότερα. Η επίθεση έγινε αργά το πρωί και οι δύο δράστες κατάφεραν και ξέφυγαν.

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ για την συνάντηση του με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι δηλώσεις αυτές έχουν να κάνουν με την εμπιστοσύνη του προέδρου Τραμπ για τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, και για τις οποίες δήλωσε ότι τις εμπιστεύεται αλλά και ότι πιστεύει τον πρόεδρο Πούτιν για όλα όσα του είπε όσον αφορά το σκάνδαλο που ξέσπασε για την προεκλογική του εκστρατεία. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Τραμπ δήλωσε ότι εμπιστεύεται τον Ρώσο πρόεδρο και ότι δεν παρενέβησαν οι μυστικές υπηρεσίες στην προεκλογική εκστρατεία του Αμερικανού προέδρου.

Θεωρίες Συνωμοσίας για το Σκοπιανό

Θα μπορούσε να γραφτεί βιβλίο κατασκοπείας για δωροδοκίες σκοπιανών από Έλληνες επιχειρηματίες. Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι η Ελλάδα απέλασε δύο Ρώσους διπλωμάτες και απαγόρευσε την είσοδο σε άλλους δύο με την αιτιολογία ότι παρενέβησαν και χρημάτισαν βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων έτσι ώστε να ψηφίσουν κατά της συμφωνίας για το Μακεδονικό ζήτημα. Στην ιστορία εμπλέκεται και ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος διαρρηγνύει τα ιμάτιά του, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση των Ρώσων διπλωματών.

Κέντρο αποτέφρωσης νεκρών στην Πάτρα .

Ο δήμος Πατρών και η αποκεντρωμένη διοίκηση αναφέρουν ότι οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την αποτέφρωση των νεκρών τελειώνουν σύντομα. Η απόφαση που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο έχει περιβαλλοντικό χαρακτήρα δεδομένου ότι περιορίζει την ανάγκη εξεύρεσης εκτάσεων για συμβατική ταφή.