Ο ραδιοφωνικός σταθμός Rock FM συμπληρώνει φέτος, 18 χρόνια λειτουργίας. Οι παραγωγοί του rock fm αποτελούνται από καταξιωμένους στο χώρο μουσικούς. Αυτοί είναι ο Αλέξανδρος Βραχωρίτης, μουσικός παραγωγός, ο Γιώργος Μελισσινός ,ο οποίος είναι και σκηνοθέτης ταινιών μικρού μήκους, ο Γιάννης Διαμαντόπουλος, μουσικός παραγωγός και ηθοποιός, ο Τάσος Χρηστίδης απόφοιτος πληροφορικής, ο Γιάννης Λεουνάκης σκηνοθέτης και ο Τάσος Καρατζής, μουσικός παραγωγός.

Το πρόγραμμα του rock fm είναι ζωντανό από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ και τον κύριο λόγο έχει η μουσική Metal, όπως επίσης και η rock, εξ ου και το όνομα του σταθμού. Τις υπόλοιπες ώρες οι ακροατές μπορούν να ακούσουν επαναλήψεις από παλαιότερες εκπομπές ή και εκπομπές που ακούστηκαν την ίδια μέρα.

Ο σταθμός διαθέτει και ιστοσελίδα από την οποία μπορεί κανείς να αντλήσει διάφορες πληροφορίες, για μουσικά κυρίως νέα. Στην ιστοσελίδα επίσης μπορεί κανείς να περιηγηθεί για να ενημερωθεί για το προφίλ του σταθμού, να λάβει μέρος σε τηλεφωνικούς διαγωνισμούς για να κερδίσει διάφορα δώρα, όπως είσοδοι σε μουσικές εκδηλώσεις, συναυλίες και πάρτι. Επίσης του προσφέρεται η δυνατότητα να εκφράσει την άποψή του μέσω του φόρουμ, καθώς επίσης και να συνδεθεί με το λογαριασμό του στο Facebook στο Twitter και στο Instagram. Φυσικά η ιστοσελίδα διαθέτει και live radio, δηλαδή μια δυνατότητα που επιτρέπει να ακούγεται ζωντανά μέσω διαδικτύου το πρόγραμμα που εκπέμπει ζωντανά.

To κοινό του Rock fm είναι πολύ συγκεκριμένο και αποτελείται από λάτρεις της συγκεκριμένης μουσικής. Υπάρχει η δυνατότητα όλοι οι μουσικοί να συνδεθούν μεταξύ τους μέσω μιας εφαρμογής που προβάλλει και διαφημίζει ο Rock Fm και λέγεται eband. Με το eband, όλοι όσοι έχουν σχέση με μουσική (συνθετες, παραγωγοί εκπομπών, συγκροτήματα, ηχολήπτες, Ωδεία, Bar / Live Stages, δισκογραφικές εταιρίες ) έχουν τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά με λίγα κλικ. Η εγγραφή είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συνδρομή.

Ο Rock fm πρωτοπορεί εδώ και 18 χρόνια και σίγουρα θα συνεχίσει να το κάνει κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσοι ασχολούνται με τη ροκ μουσική.