Ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM συμπληρώνει φέτος, 10 χρόνια λειτουργίας. Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια έχει καταφέρει να έχει ένα ευρύ φάσμα ακροατών όχι μόνο τοπικά, δηλαδή στην Αθήνα από όπου και εκπέμπει, αλλά και σε πανελλήνιο δίκτυο. Αυτό το έχει καταφέρει με διάφορες “συμμαχίες” όπως λέγεται, με διάφορα τοπικά ραδιόφωνα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Η αναμετάδοση των εκπομπών γίνεται μέσω διαδικτύου.

Ο ιδρυτής του ραδιοφωνικού σταθμού Real FM είναι ο γνωστός δημοσιογράφος από το παλιό Mega channel, Νίκος Χατζηνικολάου. Μαζί του συνεργάζονται πολλοί συνάδελφοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι αποτελούν μία μεγάλη δύναμη στο χώρο της ενημέρωσης, της μουσικής αλλά προσφάτως και της τηλεόρασης.

Τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Χατζηνικολάου συνεργάζεται με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, όπου και παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 8:00 το βράδυ. Η συνεργασία ξεκίνησε το 2016 και είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. Η εμπειρία του στο χώρο της τηλεόρασης είναι αδιαμφισβήτητη, διότι έχει υπάρξει στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού Μega Channel για 15 χρόνια.

Ο ραδιοσταθμός του Real fm έχει ένα ευρύ φάσμα εκπομπών γύρω από την πολιτική, την οικονομία, τα παραπολιτικά, τεχνολογία, lifestyle, αθλητισμό και υγεία. Όμως το ευρύ φάσμα εκπομπών του δεν εξαντλείται μόνο εκεί. Οι εκπομπές του Real fm, αναφέρονται και σε κοινωνικά θέματα καθώς επίσης και σε θέματα γύρω από τον κόσμο του αυτοκινήτου και σε θέματα που αφορούν τις γυναίκες.

Το προσωπικό του Real fm αποτελούν καταξιωμένοι δημοσιογράφοι με χρόνια εργασίας στο δημοσιογραφικό τομέα όπως ο Δημήτρης Mαύρος με ειδίκευση στις δημοσκοπήσεις, ο Μάκης Τζίφρας που είναι ποινικολόγος και αρθρογράφος, ο Βασίλης Μπουζιώτης που είναι και ο αρχισυντάκτης και διευθυντής του Real New,s της εφημερίδας δηλαδή που εκδίδει ο όμιλος του Real. Ακόμα το Real FM πλαισιώνουν ο Νικος Μπογιόπουλος γνωστός για τις κομμουνιστικές του πεποιθήσεις, καθώς επίσης ο Βασίλης Τριανταφύλλου που ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ, ο Γιάννης Πολίτης που ασχολείται με το πολιτικό ρεπορτάζ, η Σεμίνα Διγενή και ο Κωνσταντίνος Ρομπότης.