Στον εισαγγελέα το πόθεν έσχες του Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Η Επιτροπή της Βουλής για τα πόθεν έσχες παρέπεμψε την υπόθεση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα στον αρμόδιο εισαγγελέα. O κύριος Καραμανλής ωστόσο έχει δηλώσει κανονικά όπως ισχυρίζεται από το 2014 όλα τα ποσά και ότι δεν έχει αποκρύψει τίποτα στη φορολογική του δήλωση. Πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον αναφέρουν ότι λόγω του μικρού χρονικού περιθωρίου που του είχε δοθεί, δεν κατάφερε να προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα και έτσι η επιτροπή έστειλε το φάκελο στον εισαγγελέα.

Νέα επίθεση ΝΔ για την ενημερότητα της εταιρείας του αδελφού του πρωθυπουργού.

Πριν από λίγο δόθηκαν στη δημοσιότητα, έγγραφα και στοιχεία για την υπόθεση της πλαστής ενημερότητας που κατέθεσε ο αδελφός του Πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσίπρας. Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία την εταιρεία δεν χειρίζονταν ο αδερφός του Πρωθυπουργού. Ένας από τους ομόρρυθμους εταίρους είναι και η αδερφή του Πρωθυπουργού. Μέτοχος της εταιρείας είναι επίσης και ο ξάδερφος του Αλέξη Τσίπρα κ. Γεώργιος Τσίπρας.

Οι δώδεκα μικροί ήρωες της Ταϊλάνδης θέλουν να μιλήσουν για την περιπέτειά τους.

Αύριο το πρωί θα βγουν από το νοσοκομείο οι 12 “αγριόχοιροι” και θα δώσουν συνέντευξη τύπου έτσι ώστε για να ικανοποιήσουν το τεράστιο ενδιαφέρον του κόσμου για την περιπέτειά τους μέσα στο σπήλαιο όπου και είχαν αποκλειστεί μετά από κατολίσθηση. Τα μικρά αγόρια και ο προπονητής τους νοσηλεύονται σε νοσοκομείο εδώ και δύο εβδομάδες στην πόλη Τσιανγκ Ράι της Ταϊλάνδης.

Νέα σύγχρονα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ

Σημαντικά ενισχύεται με 28 επιπλέον ασθενοφόρα το ΕΚΑΒ για τις ανάγκες των παραρτημάτων Τρίπολης, Πάτρας και Λαμίας. Η προμήθεια αυτή σηματοδοτεί και μία επιστροφή στην κανονικότητα μετά από την τεράστια κρίση στην υγεία των τελευταίων ετών. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε ύψος 1.978.000 ευρώ από πόρους του ΕΚΑΒ. Σε εξέλιξη επίσης είναι και διαγωνισμός για προμήθεια άλλων 100 Νέων ασθενοφόρων για την Αττική, τη Μακεδονία, Νότιο Αιγαίο και Θεσσαλία.