Τελευταία νέα από τον ελληνικό Τύπο

Τι κατέθεσαν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί στην Τουρκία.

Αντιμέτωποι με διετή φυλάκιση είναι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται αιχμάλωτοι στην Τουρκία. Ο Άγγελος Μητρετώδης δήλωσε στο δικαστήριο ότι δεν είχε την πρόθεση για διάπραξη κάποιου αδικήματος. Ο Δημήτρης Κουκλατζής με τη σειρά του επανέλαβε τα ίδια σημειώνοντας ότι δεν έχει να προσθέσει τίποτε άλλο και ότι δεν είχε την διάθεση για διάπραξη αδικήματος. Παρόλα αυτά η εισαγγελέας πρότεινε τη διετή φυλάκιση των κατηγορουμένων.

Οι γονείς του πεζοναύτη που σκοτώθηκε στο Βόλο αγανακτούν.

Μετά το δυστύχημα που σημειώθηκε στο Πεδίο βολής στο Βόλο και έχασαν τη ζωή τους τρεις οπλίτες πεζοναύτες, η οικογένεια του ενός εκ των τριών νεκρών ζητά με επιστολή κανείς να μην ξεχάσει την ιστορία του παιδιού τους. Σε δήλωσή τους αναφέρουν ότι κανείς δεν ασχολείται με την ιστορία του νεκρού παιδιού τους και ότι ενεργούν σαν να θέλουν να ξεχαστεί η μνήμη του παιδιού τους.

Μυστηριώδης γυναίκα που χαρακώνει βρέφη.

Δυο περιστατικά καταγράφηκαν από τη μυστηριώδη γυναίκα που επιτίθεται σε ανυπεράσπιστα μωρά. Το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης μπροστά στα μάτια μιας νεαρής μητέρας που κρατούσε ανυποψίαστη το μωρό στην αγκαλιά της.

Η δράστης χαράκωσε το μωρό στα πόδια χωρίς η μητέρα να πάρει είδηση. Όταν αντιλήφθηκε τι είχε γίνει, και αποφάσισε να κινητοποιηθεί και να ειδοποιήσει τις αρχές, ήταν αργά. Το δεύτερο περιστατικό καταγράφηκε την Τρίτη στις 10 Ιουλίου στις 8 το βράδυ. Μία γυναίκα που κρατούσε στην αγκαλιά το μωρό της και στο καρότσι την τρίχρονη κόρη της εισήλθε σε κατάστημα με παιδικά ρούχα όταν ξαφνικά ένιωσε ένα σκούντημα στην πλάτη και άκουσε το μωρό της να κλαίει. Είχε δεχτεί επίθεση από τη συγκεκριμένη γυναίκα που η αστυνομία ψάχνει για να συλλάβει.

Κακοκαιρία σε Ξάνθη Καβάλα.

Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν εχθές το βράδυσε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας. Μεγάλες ζημιές καταγράφηκαν και στο οδικό δίκτυο.